Ilcsi anti ageing hyaluron szérum 2019-08

2019-01-30 03:08:11

A hyaluron a bőr felszínén filmréteget képez a bőrben lévő víz megkötésével, megakadályozva annak eltávozását, ezzel anti biztosítva a bőr rugalmasságát. The serum contains hyaluronate of two different particle sizes: medium size particles form a thin film on the surface to hydrate the skin, while smaller particles can deliver active ingredients into the deeper layers.

Ilcsi anti ageing hyaluron szérum. ILCSI Organic Anti- ageing & Hyaluron Eye Contour Cream 100ml ( Hungary) Promotion.

Ha húzódik, zsírhiányos a bőröd, akkor a szérum tetejére simítsd vékonyan az Anti! - ageing & Hyaluron hidratáló krémet.

Az Ilcsi Anti- ageing & Hyaluron termékcsaládja egyedülálló bio növényi összetevőinek köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti és rugalmassá varázsolja a bőrt. Ez az első termék, amit kipróbáltam az Ilcsi kozmetikumok közül, de rég találkoztam ilyen pozitív meglepetéssel.

Anti- ageing & Hyaluron szérum RECEPTURA 605 | szérum. A különleges összetéttelű, könnyű állagú szérum akár a bőr legmélyebb rétegeiben is kifejtheti hidratáló és ráncsimító hatását, ennek ilcsi köszönhetően a bőr napról- napra egészégesebbé, feszesebbé és a környezet káros hatásaival szemben ellenállóbbá válhat.

Anti- ageing & hyaluron ilcsi serum 30 ml / 1 fl oz By locking water in the skin, hyaluron forms a film on the surface of the skin to prevent dehydration and maintain elasticity. 所有ilcsi產品含有獨特活性成份可促進肌膚血液循環, 部份人如血液循環不佳或肌膚底層過乾, 會有微刺, 微紅或微熱的反應屬正常, 當使用一段時間後, 皮膚變得水份充足就不會有這樣的情況, 大家可安心使用。 本人是極敏感皮膚, 使用任何ilcsi產品沒有敏感反應。.

Használata: Reggel és este vékonyan simítsd fel az arcra! A téli hónapokban azért nekem ez kevés, nem elég gazdagon táplál, kicsit húzódik is a bőröm tőle.

Anti- ageing & Hyaluron szérum 30 ml A hyaluron a bőr felszínén filmréteget képez a bőrben lévő víz megkötésével, megakadályozva annak eltávozását, ezzel biztosítva a bőr rugalmasságát. Ilcsi anti ageing hyaluron szérum.

A szérum kétféle részecskeméretű hyaluront tartalmaz. A hatékony ápolás érdekében használja a teljesAnti- ageing & Hyaluron termékcsaládot.

Anti- ageing & anti Hyaluron Serum 30ml This easily- absorbed, non- greasy serum enriched with hyaluronic acid and a unique botanical blend forms a film on the surface of your anti skin to stop dehydration and maintain elasticity. 200 Ft 240, 00 Ft/ ml.

After using eye serum, apply it on eye area anti until absorbed. Az Ilcsi Anti- ageing & Hyaluron termékcsaládja egyedülálló bio növényi összetevőinek köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti és rugalmassá varázsolja a bőrt.

Send to a friend.